22 vuoden kokemus kelluvista laitureista
Tuotamme joka vuosi 4 500m kelluvia laitureita
18 asiantuntijaa työskentelee ja auttaa sinua
Top Marinen tuotteita myydään 22 maassa
Array

Kalevin pursiseura, Tallinna

”Kalevin pursiseuran kokemus Top Marinen kanssa on ollut kaikin puolin miellyttävä mitenkään asiaa liioittelematta.

Yhteistyö on sujunut mutkattomasti, mitä tulee tarjoukseen, suunnitteluun, valmisteluun, asennukseen ja myynnin jälkeiseen huoltoon. Jos puhutaan ehdotuksista teknisten ratkaisujen suhteen, ovat Top Marinen työntekijät ammattilaisia, jotka sekä kuuntelevat että huomioivat asiakkaan ajatukset.

Huomattavaa on myös Top Marinen työntekijöiden asiantuntemus ja ongelmanratkaisutaidot, myös tilanteissa joissa aikataulut, odottamattomat ongelmat tai mahdolliset tekniset muutokset aiheuttavat runsaasti paineita.”

René Allik
Kalevin pursiseuran toimitusjohtaja

Kalevin pursiseura on Viron suurin purjehtijoita yhteen tuova pursiseura, joka sijaitsee Pirita-joen suulla aiemman olympialaisurheilukeskuksen alueella Tallinnassa.

Seuraan kuuluu yli 600 merihenkistä purjehtijaa, ja he ovat saaneet mitaleja niin Euroopanmestaruus- kuin maailmanmestaruuskisoista sekä olympialaisista seuran perustamisen jälkeen vuonna 1948.

Top Marinen ja Kalevin pursiseuran yhteistyötarina

Yhteistyömme Kalevin pursiseuran kanssa alkoi vuonna 2008, jolloin seura päätti laajentaa venesatamaa, joka oli käynyt toivottoman pieneksi jäsenille.

Valmistimme, toimitimme ja asensimme viisi kelluvaa laituria poijuineen ja puomeineen:

  • Ensimmäinen laituri oli 48 metriä pitkä ja koostui 2,4 m leveistä ja 12 m pitkistä raskasbetoniponttonilaitureista. Vasemmalla puolella oli poijuja yhdeksän aluksen kiinnittämistä varten ja oikealla 9 m pitkiä käveltäviä venepuomeja 11 aluksen kiinnittämistä varten. Laiturille asennettiin neljä huoltopistettä;
  • Loput neljä kelluvaa ponttonia olivat puuponttoneita betonikannella, pituudeltaan 36 m ja leveydeltään 2,4 m. Ponttoneihin asennettiin 6 ja 8 metriä pitkiä käveltäviä venepuomeja alusten kiinnitystä varten, minkä lisäksi asennettiin myös vesi- ja sähköliitäntöjä.

Raskaan sarjan ponttonit Pirita Andry Prodel +372 5304 4000 andry@topmarine.ee

Laajennuksen jälkeen venepaikkojen määrä kaksinkertaistui, ollen 87.

Vuonna 2013 teimme muovikellukkeilla varustetun rampin nuorille purjehtijoille, joka oli tuohon aikaan ainoa laatuaan Virossa.

Vuonna 2015 seura syvensi satama-allastaan. Lisäsimme kuusi 10-metristä käveltävää venepuomia merta lähinnä olevaan laituriin vierailevia aluksia varten.

Raskaan sarjan ponttonit Pirita Kalevi Andry Prodel +372 5304 4000 andry@topmarine.ee

Vuoteen 2017 mennessä venesatama oli jälleen kerran liian pieni pursiseuran jäsenille, joten seura osti viereisen satama-altaan. Osittain siirtämällä nykyisiä kelluvia laitureita ja osittain asentamalla uusia, lisäsimme 2,4 m leveän ja 72 m pitkän raskasbetoniponttonilaiturin sekä 2,4 m leveän ja 120 m pitkän betoniponttonilaiturin puukannella. Kiinnittymistä varten asensimme 34 käveltävää venepuomia, joiden pituus oli 9 metriä, sekä kolme 8 m käveltävää venepuomia.

Tämän tuloksena paikkojen määrä kaksinkertaistui jälleen, jolloin paikkoja oli yhteensä 150.

Raskaan sarjan ponttonit Kalevi Andry Prodel +372 5304 4000 andry@topmarine.ee
Raskaan sarjan ponttonit Kalevi

Kalevin pursiseuran sijainti ja yhteystiedot

Pirita tee 17, Tallinna, 11911, Viro
59°28’03’’ N 24°49’68’’ E
Puh: +372 5301 0450
Sähköposti: sadam@kjk.ee

Miksi kannattaa valita Top Marine?

Huippulaatu
100 % tuotteen tuntemus
Palvelua, joka välittää
Turvallisuus ja ympäristönsuojelu
Ammattitaitoinen asennus
Kohtuullinen hinta
Toimitusnopeus
Standardointi
Asenne
Petri Grönlund Top Marine Laiturit OY +358404807878
Pyydä apua asiantuntijalta