22 vuoden kokemus kelluvista laitureista
Tuotamme joka vuosi 4 500m kelluvia laitureita
18 asiantuntijaa työskentelee ja auttaa sinua
Top Marinen tuotteita myydään 22 maassa
Top Marine Laiturit www.topmarinelaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050

Kuinka tilata kelluva laituri? 5 helppoa vaihetta ideasta käyttövalmiiseen laituriratkaisuun

Kelluvan laiturin tilaaminen on helppoa. Kerro ensin asiantuntijallemme toiveistasi ja tarpeistasi, me hoidamme sitten loput.

Hankintaprosessi koostuu viidestä helposta vaiheesta. Katsotaanpa, mitä ne ovat.

www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050 1. vaihe: kerro meille toiveesi

Oletpa sitten päättänyt hankkia laiturin, vaihtaa vanhan laiturisi uuteen tai vasta harkitset laiturin rakentamista, joka tapauksessa ota rohkeasti yhteyttä edustajaamme.

Asiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi ja ympäristöolosuhteisiisi sopivan laiturirakenteen ja esittelee laituritarvikkeita, jotka tekevät laiturin käytöstä mukavamman ja turvallisemman. Tuloksena on edustava ja kestävä laituri, joka palvelee sinua hyvin useita vuosia.

Sekin on hyvää, ettei sinun tarvitse asioida monien henkilöiden kanssa. Myyntiedustajamme, johon otat yhteyttä, pysyy yhteyshenkilönäsi koko hankintaprosessin ajan.

Ota yhteyttä edustajaamme Petriin, niin hoidetaan asiat!

Petri Grönlund Top Marine Laiturit OY +358404807878
Petri Grönlund

Projektipäällikkö / Myynti

Tel: +3584 0480 7878

E-mail: petri@topmarinelaiturit.fi

www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 10502. vaihe: suunnittelu

Noin viikon kuluessa yhteydenotostasi lähetämme sinulle piirustuksen ja alustavan tarjouksen. Sen jälkeen voit edustajamme kanssa käydä tarkemmin läpi yksityiskohdat: laiturin rakenne ja laituritarvikkeet, toimitusaika ym.

Jos jotain pitää muuttaa, teemme uuden piirustuksen ja tarjouksen. Pääasia, että olet täysin tyytyväinen koko laituriratkaisuun. Kun kaikesta on sovittu, lyödään tilaus lukkoon.

Annamme vain sellaisia lupauksia, jotka pystymme pitämään. Siksi täsmennämme tarvittaessa tehtaan kanssa toimitusajan sekä lähetämme sinulle lopullisen tilausvahvistuksen.

www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050 3. vaihe: valmistus

Toteutamme kaikki työvaiheet omalla tehtaallamme ja olemme sataprosenttisesti vastuussa tuotannon laadusta. Asiakas voi halutessaan tarkistaa laadun vierailemalla tehtaalla tuotannon aikana.

Sesongista riippuen valmistamme puurakenteisen laiturin noin neljässä viikossa ja raskasponttonilaiturin kuudessa viikossa.

www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050 4. vaihe: kuljetus

Kun laiturisi alkaa olla valmis, myyntiedustajamme ottaa sinuun yhteyttä, sopiakseen nosturin tilaamisesta, kuorman purkupaikasta ym. yksityiskohdista.

Olemme vuosien varrella kuljettaneet laiturirakenteita kaikenlaisissa olosuhteissa ja hyvin erilaisiin paikkoihin. Meillä on riittävästi kokemusta monimutkaisten logististen tehtävien ratkaisemisesta, joten voit aina luottaa meihin!

www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050 5. vaihe: asennus

Viimeinen tärkeä vaihe on asennus.

Jotta paikan päällä kaikki sujuisi mutkattomasti, olemme jo edellisissä vaiheissa ottaneet huomioon kaikki yksityiskohdat ja tehneet tarvittavat valmistelut. Näin ollen myös viivästyksiä ei synny, kun mitään ei tarvitse tuoda tehtaalta lisää eikä tilata muualta.

Kelluvan laiturin asennus kestää yhdestä kymmeneen päivään, riippuen laiturityypistä ja projektin laajuudesta.

www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050 Viimeinen vaihe: huolto

Laiturisi on nyt valmiina käyttöön, mutta se tarvitsee myös säännöllistä huoltoa, palvellakseen sinua pitkään ja luotettavasti.

Yksinkertaiset huoltotoimet jokainen asiakas pystyy hoitamaan itse. Miten se hoituu, voit lukea täältä. Me olemme mielellämme valmiita auttamaan raskaammissa ja vaativimmissa toimissa.

Kuten näet, kelluvan laiturin tilaaminen on helppoa hommaa.

Nyt täytyy vain ottaa ensimmäinen askel ja ottaa yhteyttä myyntiedustajaamme!

Asiakkaiden kokemuksia

“Yrityksen toiminta tarjouspyyntö- ja tarjousneuvottelujen aikana oli erinomaista. Hinta-laatusuhde tuntui olevan kohdallaan. Sekä toimitusjohtajan että projektipäällikön toiminta huomioi hyvin  asiakkaan tarpeet. Referenssien ja tuotantolaitosten esittely toi vakuuttavuutta ja uskottavuutta hankkeemme toteuttamiselle. Top Marine on pitänyt sanansa ja toteuttanut kaikki sopimuksemme mukaiset velvoitteet valtavan hienosti.

Kyllä, minä suosittelen Top Marinea muille yrityksille ja veneseuroille. Olen jo niin tehnytkin! Kaiken kaikkiaan Top Marinen toiminta oli esimerkillistä, sellaista joka varmasti johtaa lisäkauppoihin esim. täällä Suomessa Päijänteen rannoilla!”

Jouko Chrons

Kommodori

Hollolan veneseuran satama; Hirvisaari, Suomi

 

“Valitsimme Top Marinen toteuttamaan projektimme tarjouskilpailun perusteella. Meillä oli jo viime vuodelta Vaherin laiturista ja asennuksesta kokemusta, ja se että tarjouskilpailussa valitsimme teidät, osoittautui hyväksi valinnaksi.

Kaikki asiat hoituivat ajallaan ja täsmällisesti, viivästymiset johtuivat meistä. Palvelu on ystävällistä, yhteydenpito helppoa, puheluihin ja viesteihin vastataan nopeasti. Myös asentajaporukalle kehuja palvelusta ja ammattitaitoisesta tekemisestä!

Kyllä, me suosittelemme Top Marinea aivan varmasti! Niin kuin viime vuonnakin, koko projektista jäi hyvä ja posiitiivinen mieli. Laatu on hyvää ja palvelu erinomaista!”

Satu Korpela

Puutarhuri

Jämsän kaupunki

Anna edustajamme auttaa sinua oman laituriratkaisusi suunnittelussa

Petri Grönlund Top Marine Laiturit OY +358404807878Laiturit www.topmarinelaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050
Petri GrönlundJohan Gustavson
Projektipäällikkö / MyyntiProjektipäällikkö / Myynti
Tel: +3584 0480 7878Tel: +3584 4244 5141
 petri@topmarinelaiturit.fi johan@topmarinelaiturit.fi

Mielenkiintoisia faktoja yrityksestämme

www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050 4000 neliömetriä tuotantotilaa

www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050 4000 neliömetriä tuotantotilaa

www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050 40 tonnia painaa painavin tuote, jonka pystymme valmistamaan

www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050 5500 metriä laitureita vuodessa

www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050 Kuukauden tuotantokapasiteetti: 800 metriä

 

Oliko artikkeli hyödyllinen ja miellyttävä?

Artikkeleita, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua

Miksi kannattaa valita Top Marine?

Huippulaatu
100 % tuotteen tuntemus
Palvelua, joka välittää
Turvallisuus ja ympäristönsuojelu
Ammattitaitoinen asennus
Kohtuullinen hinta
Toimitusnopeus
Standardointi
Asenne
Petri Grönlund Top Marine Laiturit OY +358404807878
Pyydä apua asiantuntijalta