Noblessner Marina - tuottaja Top Marine

Pohjoismaiden johtava satamaratkaisujen toimittaja

Kokonaisvaltaiset venesatama- ja muut kelluvat ratkaisut suunnittelusta toteutukseen.

Tinkimätön laatu ja ammattitaito

Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme omassa tehtaassa valmistamamme kattavat venesatama- ja laiturituotteet avaimet käteen -periaatteella.

Yli 20 vuoden kokemuksella.

Meille yksikään projekti ei ole liian iso

Sytymme haasteista ja suunnittelemme suuretkin projektit vuosikymmenten ja kymmenien tuhansien laiturimetrien kokemuksella.

 • Kaunas Marina - tuottaja Top Marine

Avaimet käteen

Suunnittelu, tuotanto, asennus ja huolto – kaikki yhdestä paikasta. Emme tingi laadusta ja noudatammekin tuotannossamme ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän vaatimuksia sekä ISO 14000 -ympäristöstandardia.

Kakumäen sataman valmistuminen

Lataa maksuton opas

Koostamastamme oppaasta löydät tiivistettynä kaikki ne asiat, jotka kelluvien ratkaisujen suunnittelussa tulee ottaa huomioon. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

  • Top Marine-Satama ja laiturituotteiden suunnittelu

  Asiakkaiden kokemuksia

  Lue mitä tyytyväiset asiakkaamme ovat sanoneet:
  • Top Marine Laiturit www.topmarinelaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050

   “Top Marine valikoitui parhaana vaihtoehtona projektimme toteutukseen. Erityisesti positiivista yhteistyössä olivat toimitusvarmuus, luotettavuus ja ammattitaitoinen suunnittelu. Suosittelemme Top Marinen laituriratkaisuja myös muille yrityksille!”

   Göran Berghem, Omistaja & Satamamestari, Baggö Marina, Tammisaari

  • Top Marine Laiturit www.topmarinelaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050

   “Yhteistyö on sujunut mutkattomasti, mitä tulee tarjoukseen, suunnitteluun, valmisteluun, asennukseen ja myynnin jälkeiseen huoltoon. Jos puhutaan ehdotuksista teknisten ratkaisujen suhteen, ovat Top Marinen työntekijät ammattilaisia, jotka sekä kuuntelevat että huomioivat asiakkaan ajatukset.”

   René Allik, Toimitusjohtaja, Kalevin Pursiseura, Tallinna

  • Top Marine Laiturit www.topmarinelaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050

   “Yrityksen toiminta tarjouspyyntö- ja tarjousneuvottelujen aikana oli erinomaista. Hinta-laatusuhde tuntui olevan kohdallaan. Referenssien ja tuotantolaitosten esittely toi vakuuttavuutta ja uskottavuutta hankkeemme toteuttamiselle. Top Marine on pitänyt sanansa ja toteuttanut kaikki sopimuksemme mukaiset velvoitteet valtavan hienosti.”

   Jouko Chrons, Kommodori, Hollollan veneseura

  • “Kaikki asiat hoituivat ajallaan ja täsmällisesti, viivästymiset johtuivat meistä. Palvelu on ystävällistä, yhteydenpito helppoa, puheluihin ja viesteihin vastataan nopeasti. Myös asentajaporukalle kehuja palvelusta ja ammattitaitoisesta tekemisestä! Kyllä, me suosittelemme Top Marinea aivan varmasti! Niin kuin viime vuonnakin, koko projektista jäi hyvä ja posiitiivinen mieli. Laatu on hyvää ja palvelu erinomaista!”

   Satu Korpela, Puutarhuri, Jämsän kaupunki

  Referenssit

  • Top Marine Baggö Marina

   Baggö Marina

   Tammisaari, Suomi 59°53’21.00’’N 23°30’48.00’’E

   218 laiturimetriä, 122 venepaikkaa

  • Top Marine Kalevin Pursiseura

   Kalevin Pursiseura

   Tallinna, Viro 59°28’13.80’’N 24°49’6.00’’E

   378 laiturimetriä, 150 venepaikkaa

  • Top Marine Pajulahden venesatama

   Pajulahden venesatama

   Jämsä, Suomi 61°47’01.9”N 25°25’07.0”E

   80 laiturimetriä, 74 venepaikkaa

  • Top Marine Haven Kakumäe

   Haven Kakumäe

   Tallinna, Viro 59°27’06″N 24°36’30″E

   1 137 laiturimetriä, 300 venepaikkaa

  • Top Marine Riga City Yacht Club

   City Yacht Club Marina

   Riika, Latvia 56°58’10’’N 24°05’42’’E

   800 laiturimetriä, 108 venepaikkaa

  • Top Marine Strängnäsin vierasvenesatama

   Strängnäsin vierasvenesatama

   Strängnäs, Ruotsi 59°37’89.40’’N 17°02’61.13’’E

   179 laiturimetriä, 110 venepaikkaa

  • Top Marine Väinjärven uintikeskus

   Väinjärven uintikeskus

   Väinjärv, Viro 58°56′24.01”N 26°5′14.57”E

   4-ratainen 25 metrin ulkouima-allas ja hyppytorni

  Tutustu meihin tarkemmin

  Erikoisalaamme on kelluvien ratkaisujen ja venesatamatuotteiden toimittaminen avaimet käteen -periaatteella. Yli 20 vuoden kokemuksemme ansiosta meistä on tullut kokonaisvaltaisten laiturien ja laituriponttoonien johtava toimittaja Baltian maissa sekä Pohjoismaissa.

  Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua projektisi suunnittelussa

  Olemme toteuttaneet lukuisia ulkouimala- ja uimalaitosprojekteja ympäri Pohjoismaita. Ulkouimaloiden rakennusmoduuleina käytetään yleensä kevyempiä uimalaitureita ja venelaitureita, joskus myös isompia betoniponttonilaiturieita. Hyppytornit, auringonottoalueet ja uimaradat lisäävät merkittävästi uimapaikan houkuttelevuutta.

  Lue lisää, kuinka ulkouimala tekee uintipaikasta turvallisemman ja houkuttelevamman.

  Valikoimistamme löydät laadukkaat laiturituotteet moniin eri käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin. Oikein valittujen lisävarusteiden avulla satama- ja laiturituotteista saadaan viimeistelty, uniikki ja käyttäjiään parhaalla tavalla palveleva kokonaisuus.

  Lue lisää, mitä oikean laiturituotteen valinnassa on syytä ottaa huomioon

  Tiimissämme yhdistyy vuosikymmenten raudanluja insinööriosaaminen, josta esimerkkinä toimitusjohtajamme Andry Prodelin vuonna 2021 EU:n Europass-sertifioitu Valtuutettu ylimmän tason mekaniikkainsinöörin tutkinto. Kokenut tiimimme ohjaa vaativiakin suunnitteluprojekteja ammattitaitoisesti ja läpinäkyvästi.

  Lue, kuinka suunnittelu- ja hankintaprosessimme etenee

  Tuotamme kaikki ratkaisut omalla tehtaallamme Viron Näpissä, jossa on 4 000 m2 tuotantotilaa ja noin 4 hehtaaria ulkoista varastotilaa. Käytämme tuotannossamme vain laadukkaimpia materiaaleja ja menetelmiä mahdollistaaksemme kestävät ja ympäristölle ystävälliset ratkaisut asiakkaillemme – aina laadusta tinkimättä.

  Lue lisää tuotannostamme

  Kokeneet ja meritoituneet kuljetus- ja asennustiimimme varmistavat laadukkaan lopputuloksen sijainnista riippumatta. Olemme tottuneet työskentelmään haastavissa olosuhteissa vuodenajoista ja säästä riippumatta!

  Olemme vuosien varrella toteuttaneet projekteja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Puolassa, Valko-Venäjällä, Romaniassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Saksassa, Belgiassa, Hollannissa, Färsaarilla, Iso-Britanniassa, Irlannissa ja Portugalissa.

  Tuotantoprosessimme standardien ansiosta voit luottaa siihen, että kaikki meiltä tilaamasi tuotteet ovat samaa korkeaa laatua. Noudatamme ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän vaatimuksia sekä ISO 14000 -ympäristöstandardia. Olemme myös vesiliikenteen infrastruktuuria koskevia kysymyksiä käsittelevän kansainvälisen organisaatio PIANC:n jäsen. Noudatamme heidän neuvojaan satamia suunnitellessamme.

  Lisäksi toteutimme ensimmäiset täysin päästöttömät asennukset vuonna 2022.

  Top Marine on vuonna 2004 perustettu virolaislähtöinen yritys, jolla on tällä hetkellä tytäryhtiöt tai pysyvä edustus Suomen ja Viron lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Latviassa, Liettuassa, Saksassa, Romaniassa ja Puolassa. Meidät on huomioitu vuonna 2014 ”Vuoden yritys” ja ”Vuoden vientiyritys” -palkinnoilla Viron yritysmaailman palkintogaalassa.

  Katso kansainvälisten jälleenmyyjien yhteystiedot.