22 vuoden kokemus kelluvista laitureista
Tuotamme joka vuosi 4 500m kelluvia laitureita
18 asiantuntijaa työskentelee ja auttaa sinua
Top Marinen tuotteita myydään 22 maassa
Top Marine, www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050

Lisävarusteet

Jotta laiturin käyttö olisi mahdollisimman mukavaa, tarjoamme laajan valikoiman laituritarvikkeita.

Käveltävät venepuomit, venepuomit, poijut, ankkurointitarvikkeet, käyntisillat, maatuet, uimaportaat, kaiteet ja kaidepenkit helpottavat laiturin käyttöä ja laajentavat sen käyttömahdollisuuksia.

Miksi ne eivät kuulu vakiovarustukseen? Koska itse laiturit, niiden käyttötarkoitukset ja käyttäjien tarpeet sekä käyttöpaikan luonnonolosuhteet ovat hyvin erilaisia. Lisävarusteiden avulla on mahdollista koota juuri sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus.

Saatat tarvita esimerkiksi joko puisen tai metallisen käyntisillan. Valinta riippuu laiturin mallista, sen etäisyydestä rannasta sekä vedenkorkeuden vaihtelusta.

Tai uimaportaat. Se, tulisiko valita 4- vai 7-askelmaiset portaat, riippuu siitä, onko kyseessä kiinteä vai kelluva laituri. Kiinteässä laiturissa myös portaat pysyvät paikoillaan, ja matalassa vedenkorkeudessa 4 askelmaa ei välttämättä riitä. Kelluva laituri liikkuu vedenpinnan mukana, jolloin 4-askelmaiset portaat ovat sopivia.

Laituritarvikkeiden avulla voit tehdä laituristasi omalaatuisen, esimerkiksi käyttämällä kaarisiltaa tai aurinkoenergialla toimivia valaisimia.

Erilaisia tuotteita ja vaihtoehtoja on paljon, mutta sinun ei tarvitse olla huolissasi oikean valinnan tekemisestä. Asiantuntijamme tietävät, mitkä lisävarusteet sopivat parhaiten kulloiseenkin laiturityyppiin ja konkreettisiin tarpeisiin. He kertovat sinulle kunkin tuotteen ominaisuuksista ja eduista sekä antavat suosituksia.

Tutustu eri vaihtoehtoihin, klikkaamalla alla olevia tuoteluokkia, ja kerro meille toiveistasi.

Asiakkaiden kokemuksia

Lue mitä tyytyväiset asiakkaamme ovat sanoneet:
Omistaja & Satamamestari Baggö Marina

Top Marine valikoitui parhaana vaihtoehtona projektimme toteutukseen. Erityisesti positiivista yhteistyössä olivat toimitusvarmuus, luotettavuus ja ammattitaitoinen suunnittelu. Suosittelemme Top Marinen laituriratkaisuja myös muille yrityksille!

Göran Berghem, Omistaja & Satamamestari Baggö Marinasta

Top Marine, www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050

„Yrityksen toiminta tarjouspyyntö- ja tarjousneuvottelujen aikana oli erinomaista. Hinta-laatusuhde tuntui olevan kohdallaan. Sekä toimitusjohtajan että projektipäällikön toiminta otti asiakkaan tarpeet hyvin huomioon. Referenssien ja tuotantolaitosten esittely toi vakuuttavuutta ja uskottavuutta hankkeemme toteuttamiselle. Top Marine on pitänyt sanansa ja toteuttanut kaikki sopimuksemme mukaiset velvoitteet valtavan hienosti.
Kyllä ma suosittelen Top Marinea muille yrityksille ja veneseuroille. Olen jo niin tehnytkin! Kaiken kaikkiaan Top Marinen toiminta oli esimerkillistä, sellaista joka varmasti johtaa lisäkauppoihin esim. täällä Suomessa Päijänteen rannoilla! “.

Jouko Chrons, Commodore Hollolan venekerhosta

Top Marine, www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050

Kalevin pursiseuran kokemus Top Marinen kanssa on ollut kaikin puolin miellyttävä mitenkään asiaa liioittelematta. Yhteistyö on sujunut mutkattomasti, mitä tulee tarjoukseen, suunnitteluun, valmisteluun, asennukseen ja myynnin jälkeiseen huoltoon. Jos puhutaan ehdotuksista teknisten ratkaisujen suhteen, ovat Top Marinen työntekijät ammattilaisia, jotka sekä kuuntelevat että huomioivat asiakkaan ajatukset. Huomattavaa on myös Top Marinen työntekijöiden asiantuntemus ja ongelmanratkaisutaidot, myös tilanteissa joissa aikataulut, odottamattomat ongelmat tai mahdolliset tekniset muutokset aiheuttavat runsaasti paineita.

René Allik, Kalevin pursiseuran toimitusjohtaja

Andrus Vare Top Marine, www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050

Sain ystäviltäni pienen ECO-ponttonilaiturin syntymäpäivälahjaksi vuonna 2010. Asensimme sen yhdessä päivässä ja nautimme saunasta jo illalla. Tätä ennen olimme kävelleet lammen reunaa pitkin päästäksemme uimaan aidosta savusaunastamme Haanjassa mutta kun pientareesta tuli liukas, ei lammessa käyminen ollut enää helppoa. Saatuamme kelluvan laiturin, on savusaunassa käynti huomattavasti nautinnollisempaa. Uimalaiturin avulla lampeen pääsee helposti ja uimaportaita pitkin pääsee kätevästi ylös lammesta.
Uimalaituri sopii mahtavasti vapaa-ajan viettoon - auringonottoon, uintiin, grillaukseen, tähtien katseluun ja ihan vain oleskeluun.
Suosittelen Top Marinen kokemusta ja laatua!

Andrus Vare

Top Marine, www.TMlaiturit.fi info@topmarinelaiturit.fi +358 9 2316 1050

Kakumäen venesatamaa luotaessa tavoitteemme oli luoda Suomenlahden ja
Baltian maiden paras viiden tähden merikeskus. Idean toteuttamiseen valitsimme kumppaniksimme tekijän, joka ei tee kompromisseja ideoiden kehittelyssä - Top Marinen.
Voimme ylpeinä kertoa asiakkaille, että Kakumäen venesatama on suunniteltu ja valmistettu Virossa.
Olemme olleet tähän mennessä erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme, kiitokset Top Marinelle!

Indrek Ilves, Haven Kakumäen venesataman johtaja

Miksi kannattaa valita Top Marine?

Huippulaatu
100 % tuotteen tuntemus
Palvelua, joka välittää
Turvallisuus ja ympäristönsuojelu
Ammattitaitoinen asennus
Kohtuullinen hinta
Toimitusnopeus
Standardointi
Asenne
Petri Grönlund Top Marine Laiturit OY +358404807878
Pyydä apua asiantuntijalta