22 vuoden kokemus kelluvista laitureista
Tuotamme joka vuosi 4 500m kelluvia laitureita
18 asiantuntijaa työskentelee ja auttaa sinua
Top Marinen tuotteita myydään 22 maassa
Array

Hollolan veneseuran satama; Hirvisaari, Suomi

„Yrityksen toiminta tarjouspyyntö- ja tarjousneuvottelujen aikana oli erinomaista. Hinta-laatusuhde tuntui olevan kohdallaan. Sekä toimitusjohtajan että projektipäällikön toiminta huomioi hyvin  asiakkaan tarpeet. Referenssien ja tuotantolaitosten esittely toi vakuuttavuutta ja uskottavuutta hankkeemme toteuttamiselle. Top Marine on pitänyt sanansa ja toteuttanut kaikki sopimuksemme mukaiset velvoitteet valtavan hienosti.

Kyllä, minä suosittelen Top Marinea muille yrityksille ja veneseuroille. Olen jo niin tehnytkin! Kaiken kaikkiaan Top Marinen toiminta oli esimerkillistä, sellaista joka varmasti johtaa lisäkauppoihin esim. täällä Suomessa Päijänteen rannoilla! “.

Jouko Chrons
Kommodori

Hollolan veneseurasta

Hollolan veneseura perustettiin vuonna 1985. Vuoden 2020 alkuun mennessä jäseniä oli 149. Seura on Suomen Purjehdus- ja veneily ry:n jäsen.

Hollolan veneseura toimii Messilässä, Hollolan kunnassa, jossa sijaitsee myös veneseuran oma “Loistomessi“ -niminen seuramaja. Vuonna 1996 seura osti yksityisen sataman Päijänteen Hirvisaareen. Siellä on kiinnityspaikkoja seuran jäsenten veneille, sauna, grilli, kaksi mökkiä ja wc:t.

Tehdyt työt

Teimme sopimukset laiturien asentamisesta syksyllä 2018 ja aloitimme työt marraskuun alussa. Satama oli valmis 16. marraskuuta 2018.

Töiden haasteena oli tuotteiden kuljettaminen Hirvisaareen, koska matka Päijänteellä oli pitkä ja aikaa vievä. Tämän lisäksi marraskuulle ominainen myrskyinen sää testasi toistuvasti asennustiimiä.

Töiden aikana vaihdoimme vanhan käytöstä poistetun laiturin uuteen L-muotoiseen raskasponttonilaituriin. Näin syntyi ankkuripaikkoja poijuilla ja aalloilta suojatumpia paikkoja raskasponttonilaiturin taakse.

Asensimme kaksi 2,4 x 12 metristä raskasponttonilaituria ja niiden kanssa kohtisuoraan vielä yhden raskasponttonilaiturin samoilla mitoilla. Turvallisen kiinnittämisen takaamiseksi lisäsimme vielä laitureihin törmäyssuojat ja pylväspollarit.

Veneiden ankkurointi on ratkaistu yhdellätoista 120 litraisella poijulla, jotka pitävät varmasti paikallaan  2000 kg betoniankkurin.

Miksi kannattaa valita Top Marine?

Huippulaatu
100 % tuotteen tuntemus
Palvelua, joka välittää
Turvallisuus ja ympäristönsuojelu
Ammattitaitoinen asennus
Kohtuullinen hinta
Toimitusnopeus
Standardointi
Asenne
Petri Grönlund Top Marine Laiturit OY +358404807878
Pyydä apua asiantuntijalta