22 vuoden kokemus kelluvista laitureista
Tuotamme joka vuosi 4 500m kelluvia laitureita
18 asiantuntijaa työskentelee ja auttaa sinua
Top Marinen tuotteita myydään 22 maassa
Array

Haven Kakumäe, Tallinn

Haven Kakumäen venesataman esittely

”Kakumäen venesatamaa luotaessa tavoitteemme oli luoda Suomenlahden ja Baltian maiden paras viiden tähden merikeskus. Idean toteuttamiseen valitsimme kumppaniksimme tekijän, joka ei tee kompromisseja ideoiden kehittelyssä – Top Marinen.

Voimme ylpeinä kertoa asiakkaille, että Kakumäen venesatama on suunniteltu ja valmistettu Virossa.

Olemme olleet tähän mennessä erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme, kiitokset Top Marinelle!”

Indrek Ilves
Indrek Ilves, Haven Kakumäen venesataman johtaja

Haven Kakumäe on Baltian maiden nykyaikaisin venesatama, joka sijaitsee Viron pääkaupungissa Tallinnassa. Tarkemmin sanottuna Koplin lahden länsirannalla, Kakumäen niemimaalla.

Venesatamaa rakennettaessa ajatuksena oli tehdä siitä laadukkaan ja ylellisen näköinen, mikä tarkoittaa että laitureissa on runsaasti räätälöityjä yksityiskohtia. Erityisesti silmään pistävät valurautapollarit ja Coral-nimiset valaisinpylväät, joiden suunnittelusta vastasi design-toimisto Keha3.

Raskaan sarjan ponttonit Haven Kakumäe Andry Prodel +372 5304 4000 andry@topmarine.ee

Satamassa on yhteensä viisi kelluvaa laituria, joiden yhteispituus on 1 137 metriä. Tilaa on 300 veneelle. Venesatamaan sopivat kaikki veneet aina 25 jalan pituisista jopa 110 jalan pituisiin superpurjeveneisiin.

Venesataman suunnittelu aloitettiin vuoden 2016 alkupuoliskolla. Ensimmäisessä vaiheessa luotiin satama-altaan liikennesuunnitelma ja kelluvien laitureiden sijoittelusuunnitelma.

Osien valmistus alkoi syyskuussa 2016 ja ensimmäinen laituri asennettiin jo lokakuussa. Kaikki kelluvat laiturit asennettiin juuri ennen kuin satama-allas jäätyi tammikuun alussa.

Haven Kakumäen venesataman valmistuminen

Viimeiset ankkurointityöt ja puomien asennus aloitettiin maaliskuussa. Projekti valmistui ajallaan ja Haven Kakumäe avattiin virallisesti 22. kesäkuuta, 2017.

Haven Kakumäestä on tullut paikka, jossa ihmiset viettävät mielellään aikaa. Venesatamassa järjestetään tapahtumia joka makuun. Purjehtimisen ja mereen liittyvien aktiviteettien lisäksi siellä järjestetään erilaisia pallopelejä ja konsertteja.

Haven Kakumäen sijainti ja yhteystiedot

Lesta 16/18, Tallinna, 13516, Viro
59°27’07’’ N 24°36’19’’ E
Puh.: + 372 6777 444
Sähköposti: marina@havenk.com

Miksi kannattaa valita Top Marine?

Huippulaatu
100 % tuotteen tuntemus
Palvelua, joka välittää
Turvallisuus ja ympäristönsuojelu
Ammattitaitoinen asennus
Kohtuullinen hinta
Toimitusnopeus
Standardointi
Asenne
Petri Grönlund Top Marine Laiturit OY +358404807878
Pyydä apua asiantuntijalta